Project Description

112 Carlota Galgos Holland 

Wij zijn 112carlotagalgos Holland en wij proberen, vanuit Holland, zoveel mogelijk steun voor 112carlotagalgos te regelen. Dit doen we o.a. door te informeren, naamsbekendheid te verwerven, op windhondendagen aanwezig te zijn en het verhaal van de Galgo’s te delen.

Daarnaast is ons doel ook het realiseren van forevers hier in Nederland. Dat betekent een thuis vinden voor een Galgo van Charlotte uit Spanje hier in Nederland. We zijn al heel goed op weg maar er zijn er helaas nog zo enorm veel die een huisje nodig hebben… en steun van over de hele wereld zal altijd nodig zijn om de goede zorg en therapie te kunnen bieden die ze op dit moment, op de finca, in Spanje geven. Want… het leed in Spanje stopt helaas niet.

112carlotagalgos Holland bestaat uit Renee, Inge en Bo. Alle drie zijn we zeer nauw betrokken bij Charlotte en hebben honden van haar. Ook hebben we Annet, die onze facebookpagina bijhoudt en de berichten vertaalt en Marjolein die op allerlei fronten ter hulp schiet.

Als Nederlandse stichting zamelen we dus geld in, vertellen we het verhaal van de Galgo, helpen we honden aan een forever in Nederland en zijn we er om adoptanten, samen met Charlotte, te ondersteunen waar nodig.

Naast deze website hebben we ook een Facebook pagina, waar je dagelijkse updates over de finca kunt vinden in het Nederlands:

112cg Holland – Charls Angels. Hier hebben we al 1,6 duizend leden!

www.112carlotagalgosholland.nl